1997-1998: Diederen & Schutgens architecten

functie: Architect, projectleider en Chef de Bureau

Een erg leuk bureau onder leiding van Paul Diederen & Michel Schutgens. Het personeel bestaat hoofdzakelijk uit stagiaires van de TUe en er was te weinig bouwkundige kennis, ervaring en bureaustructuur. Om die reden ben ik aangesteld als Chef de Bureau. Met veel plezier heb ik mogen meewerken aan het ontwerpen en realiseren van unieke projecten zoals: Atelierwoningen Don Bosco-plein, atelier Ad Vermeulen Valkenswaard, bedrijfsgebouwen voor de universiteit Wageningen.  Namen dit bureau ben ik ook enkele maanden werkzaam geweest bij Dirrix van Wylick architecten bij het ontwerpen van de appartementencomplexen Den Elzent in Eindhoven.

In oktober 1998 overlijdt plotseling Michel Schutgens en houdt het bureau jammer genoeg op te bestaan. Paul Diederen gaat samenwerking zoeken met Bert Dirrix en ik vertrek naar Odeon Architecten.  Later ontstaat uit de samenwerking tussen Paul en Bert het bureau DiederenDirrix.

Deze slideshow vereist JavaScript.

diederen schutgens logo2
naaste bureaumedewerkers: Paul Diederen, Michel Schutgens, Kyra Frankort, Pascal Hielckert & diverse stagiaires van de TUe

Over Arie van Kuijk

architect & docent bouwkunde Arie is werkzaam als architect, bouwkundige en als docent bouwkunde op HBO en MBO. Kortom hij combineert Vakmanschap met Meesterschap!
Dit bericht werd geplaatst in projecten en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie