2017-2018 MBO Utrecht

functie: docent bouwkunde & docent infra

Vanaf augustus 2017 verzorg ik twee dagen in de week lessen aan de studenten bouw en infra.
Naast het lesgeven in bouwkundig detailleren geef ik ook interessante vakken zoals grondmechanica, wegenbouwkunde en beheer-en-onderhoud aan infrastudenten.

De bouwkundeopleiding is een onderdeel van Academie voor Techniek Utrecht en heeft bouwkundige keuzerichtingen in Management & makelaardij, Regulier & uitvoer en Vormgeving, design & architectuur.

Wat ik goed vind aan MBO Utrecht is, dat er een grote afwisseling is in de manier lesgeven: Leerlingen hebben  naast reguliere colleges, excursies, werkzaamheden met de computer, handtekenen, opdrachten de werkplaats en maquette bouwen. Voor  iedere leerling is zo wel een didactiek dat hem aanspreekt.

Ik werk in een fijn team met gemotiveerde studenten, waarvan velen uit verre omstreken komen en toch voor deze opleiding hebben gekozen. wat wil je nog meer!

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

LOGO

 

 

Advertenties

Over Arie van Kuijk

architect & docent bouwkunde Arie is werkzaam als architect, bouwkundige en als docent bouwkunde op MBO en HBO. Kortom hij combineert Vakmanschap met Meesterschap!
Dit bericht werd geplaatst in onderwijs en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s