Getuigschriften

Arie heeft een naast een brede bouwkundige ervaring ook een breed netwerk opgebouwd van partners, werkgevers, opdrachtgevers, docenten en studenten, waarmee hij heeft samengewerkt.  Wat voor professionele indruk heeft Arie bij hen achtergelaten?

NCOI Hogeschool/ Bouwmaterialen
23 juni 2023 Studenten waarderen Arie’s online lessen:

20230712_beoordeling NCOI BMAT

stefan NCV

NCOI Hogeschool/ Duurzaamheid als beleid
25 februari 2022: studenten worden enthousiast van Arie’s lessen:
duurzaam bouwen

Bestuursacademie/ Bouwtechnische Regels ABW1:
16 november 2021: studenten voor Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht 1 beoordelen Arie met een cijfer 8,6

BAN beoordeling1

BAN beoordeling2

The Times Newspaper & the Art Newspaper 2-6- Juli 2021/  Arie’s bijzondere  Van Gogh ontdekking.
Martin Bailey: Astonishing discovery of Vincent van Gogh by archivist Arie van Kuijk

Bestuursacademie/ Technisch Bouwrecht ABW2:
1 januari 2021 studenten voor Ambtenaar Bouw- Woningtoezicht 2 beoordelen Arie met een cijfer 8,5.

2021-01-01a (2)

NCOI Hogeschool e-learning/ HBO-module bouwmaterialen:
15 juli 2020:
Studenten beoordelen Arie met een cijfer 8,7E-MAT rating

NC-MAT-BEO

Bestuursacademie/ Bouwtechnische Regels ABW1:
7 juni 2020:

annatekst2

NCOI Hogeschool/ Bouwkunde voor Makelaars:
1 juli 2019:

ronald lazet-kn

ROC ter AA BOL4 Bouwkunde studenten-enquête over het docententeam
Mei 2019:
ROC ter AA mening

NCOI Hogeschool/  HBO-module bouwtechniek en Duurzaamheid :
22 maart 2019:

Bestuursacademie / HBO-module Bouwbesluit 2012:
 februari 2019:

“Arie Dank voor je enthousiaste lessen Bouwbesluit. De documenten ga ik zeker gebruiken binnen mijn team. De dag was intensief maar ik heb wel een goed beeld van het Bouwbesluit gekregen.”

“Arie bedankt voor de les Vooral de geschiedenis hoe het bouwbesluit tot stand is gekomen vond ik interessant. Van te veel mensen in een herenhuis met te veel vocht en te weinig daglicht”

NCOI Hogeschool/  HBO-module Bouwtechniek & duurzaamheid:
oktober 2018 en januari 2019

2019-01a

2018-10-25 indruk van studenten

Arcus-Leeuwenborgh Techniekcollege docent bouwkunde:
maart 2017

“Heel fijne en enthousiaste collega, zeer bevlogen, goede teamspeler, fijne collega om mee te mogen samenwerken! groet uit ZL, Bart”  [2 maart 2017, Bart Claessens]

NCOI Hogeschool 2017 / MBO-modules bouwkunde en constructietechniek:
januari 2017

ncoi-beoordeling-kn

1ste prijs bij Leeuwenborgh ideeënprijsvraag “Zaai nu je idee!”
juni 2016

Op 28 juni 2016 heeft Leeuwenborgh het, door Arie ingezonden,  idee voor een “Pop Up school” bekroond met een prijs!
Kort samen gevat komt het idee er als volgt op neer:  MBO onderwijs wordt een dag per week gegeven op een verrassende, tijdelijke en interessante locatie in  samenwerking met het bedrijfsleven. Zo kan er op een groot bouwproject een containerleslokaal staan (in opvallende Leeuwenborgh-kleuren), van waaruit les wordt gegeven over het project door docenten en vaklui van het bouwproject.   De gewonnen prijs houdt in dat Leeuwenborgh begint met een investering van 500 manuren om dit als een start up op te zetten. [28 juni 2016]

NCOI Hogeschool MER Makelaardij & vastgoed:
maart 2016

“Arie was mijn docent Bouwkunde op de MER, specialisatie Makelaardij en Vastgoed. Hij is een fijne docent die met veel enthousiasme weet te vertellen over de bouwkunst. Mede daardoor heb ik de module met een 8,5 kunnen afronden.”
[18 maart 2016,   Willem van der Veen, woonmakelaar bij Sité Woondiensten & student bij NCOI-Hogeschool]

NCOI Hogeschool/ bouwkunde voor Makelaars Eindbeoordeling van studenten  april 2016

 “Van alle docenten die ik tijdens de opleiding heb gehad, was Arie van Kuijk veruit de fijnste docent om les van te krijgen. Het onderwerp (bouwkunde/architectuurgeschiedenis) sprak mij sowieso al heel erg aan, maar Arie wist deze interesse verder aan te wakkeren. De docent heeft zeer veel praktijkervaring en gaat goed en uitgebreid in op de vragen van leerlingen. Wat vooral opvalt is dat Arie zeer gepassioneerd is over zijn werkgebied, dat straalt hij over op de leerlingen. Behalve het goed voorbereiden op het tentamen, probeert hij de studenten ook verder te laten kijken en dieper na te laten denken over lessen. Stimuleert leerlingen om actieve deelname. Kortom, ik ben zeer tevreden over deze docent! “

DETAIL BEOORDELING_r6

Eindcijfer beoordeling als docent 9,1! Van zo’n droomscore word je er verlegen van!

NCOI HBO Vastgoed & Makelaardij:
mei 2015

“Arie was mijn docent van de module Bouwkunde voor makelaars (opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij NCOI). Arie is een gedreven leraar die zijn lessen goed voorbereid. Tijdens de les en ook na de lessen doet hij graag een stapje meer om zijn brede kennis over te dragen. Zijn lessen verliepen altijd in een ontspannen sfeer. Daarnaast is Arie vooral een prettig persoon met een open instelling ten opzichte van mensen/de wereld die ook nog eens wat te vertellen heeft!”
[12 mei 2015 Brenda van Dalen, medewerkster bij Tablis Wonen en student bij NCOI-Hogeschool]

IPD-opleidingen voor Makelaars SVM:
maart 2014

“Geeft glashelder les, motiveert je en inspireert je bij elke les te weten module bouwkunde welke ik volg aan de IPD opleiding Makelaardij OG! Geweldig en vooral aardige man dhr. Arie van Kuijk!
Hartelijke groeten, Fabrice Schaepkens van Riempst
[15 maart 2014, Fabrice Schaepkens van Riempst, student bij IPD-opleidingen]

Summa College Eindhoven / docent in opleiding:
augustus 2013

“Dag Arie, Je hebt bij ons stage gelopen in het schooljaar 2012-2013. Een prima stage is het geworden. We hebben je leren kennen als een creatief, bekwaam en gedreven bouwkundige maar bovenal ook mens en collega. Je gaat voor de studenten en met je enthousiasme heb je hen bij je lessen gehouden. Na een korte inwerk periode kon je zelfstandig met hen het door jou opgezette programma door werken. Voor je afsluiting heb je een portfolio gemaakt zoals ik dat maar zelden gezien heb, zeer compleet, helder en kundig. Je creatieve hand legt op alles een groot stempel. Daarnaast hebben we ook nog goed samen kunnen lachen. Ik wens je veel succes in je verdere loopbaan.
Met vriendelijke groet, Maarten Bijenhof. ” vakdocent & coördinator van Summa College Bouw en Infra Veldhoven
[19 augustus 2013]

Fontys Pedagogische Hogeschool PTH:
2013

“Arie, wat een geweldig portfolio. Het is een brok heerlijk, eerlijk werk. Ik raak niet uitgekeken. Je bent werkelijk aan het experimenteren geweest (doener, jawel!). Het is leuk om te lezen hoe de “vakman architectuur” (want het is toch zo’n mooi vak, dit is ware liefde!) doende is om ook “vakman docent” te worden. Hartverwarmend hoe jij tegen (de rol van) de leerlingen aankijkt. Vertrouwen, dat is een belangrijk gegeven voor goed onderwijs. Ik hoop van ganserharte dat jij snel een baan in het onderwijs (of andere educatieve setting) vindt. Je bent er voor gemaakt.” 

[26 juni 2013]  beoordeling portfolio/afstudeerscriptie Docent bouwkunde: Zeer Goed/9
onderwijsdeskundige & docent Drs. Hans Hofland.

Ir. Gijs-Jan van der Schoot:

Directeur van het architectenbureau  Van der schoot architecten bv Schijndel

“Arie is bij ons werkzaam geweest als bestekschrijver. Wij hebben hem leren kennen als een prettige collega met een goede werkattitude. Arie heeft een positieve grondhouding, denkt in oplossingen en werkt secuur.”

[ 25 maart 2013]   bestekschrijver voor 1ste lijn zorg, tandartsen, huisartsen & apotheken

Ing. Gerard Kuijs:

CEO  Archicom, Consultants + Archineers & Managers  Science Park Eindhoven, Ekkersrijt/Son

“Geweldig dat je dit gaat doen. Voor mij ben je altijd al een van de beste architecten en bouwkundigen geweest, die het vak in de breedte verstaat. De combinatie van de hts, praktijk en academie hebben je hier gebracht. Ik ben er trots op dat je je kennis nu kunt overdragen op een wijze die in onze sector zo hard nodig is. Jonge mensen moeten weer geïnspireerd worden en zin krijgen in het vak, en het vak moet ook weer op een hoger niveau gedoceerd worden. Ik weet zeker dat jij hier een bijdrage aan kunt leveren.”

[ 31 januari 2013]  n.a.v. start studie tot docent bouwkunde/architectuur

Ing. Berend Geurts: 

Calculator at SCX Solar

“Arie is creatief, helder en doelgericht.  Alles wat hij doet, doet hij met passie en 110% inzet. Hij komt met doordachte en verrassende voorstellen. Hij weet de wensen van zijn klant om te zetten in concrete en fraai uitgewerkte oplossingen.  Met Arie is het erg prettig samenwerken en het levert zeer goede resultaten op.”

[7 april 2011]

6 reacties op Getuigschriften

  1. Maarten Bijenhof, Summacollege Eindhoven zegt:

    Dag Arie, Je hebt bij ons stage gelopen in het schooljaar 2012-2013. Een prima stage is het geworden. We hebben je leren kennen als een creatief, bekwaam en gedreven bouwkundige maar bovenal ook mens en collega. Je gaat voor de studenten en met je enthousiasme heb je hen bij je lessen gehouden. Na een korte inwerk periode kon je zelfstandig met hen het door jou opgezette programa door werken. Voor je afsluiting heb je een portfolio gemaakt zoals ik dat maar zelden gezien heb, zeer compleet, helder en kundig. Je creatieve hand legt op alles een groot stempel. Daarnaast hebben we ook nog goed samen kunnen lachen. Ik wens je veel succes in je verdere loopbaan.
    Met vriendelijke groet,
    Maarten Bijenhof.

  2. F.T.W. Schaepkens van Riempst zegt:

    Geeft glashelder les, motiveert je en inspireert je bij elke les te weten module bouwkunde welke ik volg aan de IPD opleiding Makelaardij OG! Geweldige en vooral aardige man dhr. Arie van Kuijk!
    Hartelijke groetjes, Fabrice Schaepkens van Riempst.

  3. Brenda van Dalen zegt:

    Arie was mijn docent van de module Bouwkunde voor makelaars (opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij NCOI). Arie is een gedreven leraar die zijn lessen goed voorbereid. Tijdens de les en ook na de lessen doet hij graag een stapje meer om zijn brede kennis over te dragen. Zijn lessen verliepen altijd in een ontspannen sfeer. Daarnaast is Arie vooral een prettig persoon met een open instelling ten opzichte van mensen/de wereld die ook nog eens wat te vertellen heeft!

  4. Pingback: 2014- nu: NCOI Hogeschool Utrecht | Arie van Kuijk architect & docent bouwkunde

  5. Pingback: 2014-nu: IPD opleidingen Utrecht/Maastricht | Arie van Kuijk architect & docent bouwkunde

  6. Pingback: 2019 – Bestuursacademie Nederland | Arie van Kuijk architect & docent bouwkunde

Plaats een reactie